雅思考试

剑桥雅思11 TEST 1 听力部分Section 3真题解析+原文

2016-07-20 11:50:02

摘要:以下是100留学为大家带来的剑桥雅思11 TEST 1 听力部分Section 3真题解析+原文,希望对各位考生有所帮助。

以下就是100留学为大家带来的剑桥雅思11 TEST 1 听力部分Section 3真题解析+原文 ,希望对各位考生有所帮助。


Section 3   Questions 21-30

Choose the correct letter, A, B, or C

Study on Gender in Physics


21. The studentsin Akira Miyake’s study were all majoring in

A. physics

B. psychology orphysics

C. science,technology, engineering or mathematics


22. The aim ofMiyake’s study was to investigate

A. what kind ofwomen choose to study physics

B. a way ofimproving women’s performance in physics

C. whether fewerwomen than men study physics at college


23. The femalephysics students were wrong to believe that

A. the teachersmarked them in an unfair way

B. the malestudents expected them to do badly.

C. their testresults were lower than the male students’


24. Miyake’s teamasked the students to write about

A. what theyenjoyed about studying physics

B. the successfulexperiences of other people

C. something thatwas important to them personally


25. What was theaim of the writing exercise done by the subjects?

A. to reducestress

B. to strengthenverbal ability

C. to encouragelogical thinking


26. Whatsurprised the researchers about the study?

A. how fewstudents managed to get A grades

B. the positiveimpact it had on physics results for women

C. the differencebetween male and female performance


27. Greg and Lisathink Miyake’s results could have been affected by

A. the length ofthe writing task

B. the number ofstudents who took part

C. theinformation the students were given


28. Greg and Lisadecide that in their own project, they will compare the effects of

A. two differentwriting tasks

B. a writing taskwith an oral task

C. two differentoral tasks


29. The mainfinding of Smolinsky’s research was that class teamwork activities

A. were mosteffective when done by all-women groups

B. had no effecton the performance of men or women

C. improved theresults of men more than of women


30. What willLisa and Greg do next?

A. talk to aprofessor

B. observe ascience class

C. look at thescience timetable


听力原文

16a1910406578ef3691d470.png

8302e01693578ef3a74f324.png

cd1a712385578ef3f290285.png


答案:

21. C

22. B

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A


以上就是100留学为大家带来的剑桥雅思11 TEST 1 听力部分Section 3真题解析+原文 ,希望对各位考生有所帮助。


相关阅读